Tuesday, September 18, 2012

Montaža klima uređaja Namještaj po mjeri Adaptacija stana



Zašto baš mi?

Ovo je jedinstven projekt, čija egzistencija i dugovječnost se upravo bazira na Vašem zadovoljstvu našom uslugom, koja će rezultirati Vašim ponovnim vraćanjem k nama i ponovnim korištenjem naših drugih usluga. Ima li veće garancije i najmanjeg razloga za sumnju da povjereni nam posao nećemo obaviti u skladu s Vašim očekivanjima.


Što radimo?

Pružamo sve potrebne usluge za unutarnje održavanje ili uređenje Vašeg doma, bilo stana ili kuće. Zbog obima projekta u pogledu broja ukupnih mogućih usluga, temeljnog i sustavnog odabira izvođača te vremena potrebnog za provođenja projekta u djelo, opredijelili smo se u prvoj fazi pružiti Vam usluge iz 14 osnovnih i najpotrebnijih djelatnosti potrebnih za Vaš dom. To ćemo vrlo brzo dopuniti sa još nekoliko preostalih djelatnosti, u svezi kojih procesi odabira izvođača i pregovori s istim su u tijeku. Na taj način ćemo u potpunosti zadovoljiti sve Vaše potrebe za uslugama u Vašem domu.





Kako radimo?

Prilikom izvođenja radova strogo vodimo računa o poštivanju dogovorenoga u pogledu vremena početka i dužine trajanja radova, o kvaliteti izvršenih radova u skladu s Vašim očekivanjima a sve to uz konkurentne cijene i to jedino putem računa, koji je u isto vrijeme kako potvrda o izvršenim radovima tako i Vaša sigurnost i instrument eventualne reklamacije kvalitete pruženih usluga ako bi slučajno do takve došlo.

Niti jedan posao, koji duže traje ili je po vrijednosti veći, ne može započeti bez radnog naloga, troškovnika ili ponude, kako ga god zvali, koji treba sadržavati sve dijelove tj. materijale koji će biti ugrađeni ili zamijenjeni, vrijeme za svaku od operacija potrebnih za izvršenje tog posla s cijena za iste. Po prihvaćanju tako sastavljanje ponude i njenim potpisivanjem s Vaše strane posao se smatra zaključenim. Ona Vam je u isto vrijeme i instrument kontrole računa pri završenom poslu, a ujedno dobra osnova za izbjegavanje nesporazuma oko vrste i obima ugovorenoga posla.







Nudimo vam Plinske instalacije, Električar, Kućanski aparati, Kućanski aparati, Namještaj po mjeri, Mramor, Granit, Podno grijanje, Adaptacija stana, Granit...


Servis Centar - servis klima uređaja

No comments:

Post a Comment